Spring naar bijdragen

Richard V8

Forum member
  • Aantal bijdragen

    86
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Richard V8

  • Verjaardag 17/12/1963

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hilversum
  • Interests
    V8 met namen de USA cars.

    Harley,motorsport,F1,motorfietsen.

    Sleutelen aan motorfietsen en in mindere maten aan auto's

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

1,317 profielweergaven

Richard V8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo Paul, Idd,gratis parkeren zou mooi zijn,heb in de regio al bij verschillende mensen gevraagd(bij boeren,grote bedrijven,ect,ect)kan daar uiteraard wel stallen,maar vanaf 200 euro p/m,ja dan kan ik de Jeep net zo goed hier voor de deur laten staan. Hoop ook dat een liefhebber de Jeep koopt(het liefst iemand van dit forum!.) Groet,Richard
  2. De Jeep mag voor 1750 euro weg! Moet volgende maand weer een parkeer vergunning halen,en heb daar geen zin meer in,daar dit ook weer rond de 150 euro gaat kosten. 1750 euro is echt een koopje,weet dat ik al het onderhoud er nooit meer uit haal,maar dat is niet anders. Groet,Richard.
  3. Heb de Jeep hier te koop staan,daar ik de Jeep liever naar een liefhebber zie gaan,over de prijs valt nog wel te praten.Heb op marktplaats niet al te goede ervaringen met verkoop,van zowel auto's als motorfietsen,komen meestal scheur neuzen en test piloten aan de deur,heb dit genoeg mee gemaakt,daarom verkoop ik de Jeep liever hier! Groet,Richard.
  4. Dank je Jofer. Vind het zelf ook jammer,maar zo kost de Jeep alleen maar geld. Groet,Richard.
  5. Hallo Masis, Ja zeker jammer,maar zo kost de Jeep alleen maar geld. Heb geen foto,maar weet dat ze gebout zitten. Groet,Richard.
  6. Geachte mede Jeepers, Hierbij zet ik met pijn in mijn hart mijn mooie en goed onderhouden Grand Cherokee te koop. Zie mijn berichten hier op het forum. De Jeep staat meer stil als dat ik er mee rij,en voor mijn werk heb ik een Ford Focus,daar het anders echt te duur word. Heeft het laatste jaar alleen al tegen de 3500 euro onderhoud gehad bij Maasbach 4x4 te Amersfoort. Daarvoor is er door de vorige eigenaar ook in 2 jaar voor 3000 euro uit gegeven. Dus de Jeep is perfect onderhouden. Tevens staat er een nieuwe accu hier,ook een top accu,die er nog in moet.(deze was ook niet goedkoop,die wil ik er nog in zetten voor verkoop). Boekje's zijn ook allemaal aanwezig. Alle facturen zijn aanwezig! Km stand is 345.000,maar de motor loopt echt top. Zit een apk op tot 13-02-2017. Banden zijn in nieuw staat,zit net 1800 km op,ect,ect. Bij de apk is er ook weer het een en ander gebeurd aan onderhoud. Groet,Richard. Mag weg voor 2500 euro.
  7. @Masis en Vette73, Dank voor de info . @ Antoon ik was afgelopen maandag bij de tandarts in Kortenhoef aan de Dodaarslaan 18,na behandeling ging ik met de Focus links af toen nog een keer linksaf,en ja hoor,daar stond een dikke Blauwe Grand Cherokee,denk jou Niner? Is idd een nette Niner,en lijkt idd op die ik heb(de 5.2). Groet,Richard.
  8. Foto's? Heb je deze set nog? Wat is je vraagprijs? Zijn deze 16 inch? Groet,Richard
  9. Een van de lampje's in de boven/hemel console doet het niet meer(achterin) Hoe vervang je deze? Alvast bedankt heren!
  10. Jofer en Masis,dank voor de info Waar trek je het beste de instaplijsten los,zitten deze ook vast aan de zijkanten?(hoeveel pinnen zitten er aan de instaplijsten?). Groet Richard
  11. Hallo Mede Jeepers, Hoe zijn de instaplijsten te verwijderen? Zitten deze gelijmd of geschroefd of gewoon er in geklikt? Er zit wel eens water onder de instaplijsten,en wil deze droog houden in verband met roest,de kokers zijn nog zeer netjes.geen roest,en wil dit graag zo houden Groet,Richard.
  12. APK tot februari 2016? Zou een aankoop keuring laten doen,5k is toch een stevig bedrag. En een auto te koop aanbieden vlak voor de apk,geeft bij mij al te denken,zou er niet meer aan de hand zijn,dan enkel jou genoemd probleem? Weet niet waar je woont?maar zou bij een Jeep specialist de GC laten nakijken (uiteraard voor aankoop). Groet,Richard.
  13. Richard V8

    Hallo Dan!

    Welkom man, Hou de goede kant boven Groet,Richard
  14. Hier nog even de foto's van de net gewassen Cherokee met de BF Goodrich All Terain ko banden. Groet,Richard.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...