Spring naar bijdragen

wrangler266

Forum member
  • Aantal bijdragen

    233
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    4

Berichten geplaatst door wrangler266

  1. Beste mensen,
    Na jarenlang rijplezier hebben we toch moeten besluiten om onze Jeep te koop te zetten. Wellicht dat jullie hem nog herkennen van het restauratieproject "Ressurection of the Mohawk". 

    Enfin, kijk er maar eens naar. De Jeep staat voor de winter mooi onder de dekens gestald. Het is een eerlijke, complete Jeep voor nog jarenlang probleemloos rijplezier. De prijs is een vraagprijs, dus ruimte voor onderhandeling.

    Alle goeds voor jullie,

    Math

     

    Te koop:

    Jeep Wrangler YJ Limited Edition;

    4.0L 6-cylinder; 1993; Originele motor; geen LPG; 210.000 Km

    Chassis & koetswerk in absolute roestvrije staat. Chassis gegalvaniseerd. Originele kleur Hunter Green metallic.

    Jeep is body-off gerestaureerd. Alle rekeningen aantoonbaar aanwezig.

    Interieur in zeer goede staat; koets is intern voorzien van anti-dreunplaat.

    Jeep is altijd als cruiser gebruikt, onbekend met zwaar terrein.

    Grijs kenteken; Technisch 100%

     

    Extra accessoires:

    -         Stalen halve- en hele deuren;

    -         Hard- en soft top;

    -         Bikini-top en windjammer;

    -         In hoogte verstelbaar stuur, met leer bekleed;

    -         Stoelen opnieuw bekleed half leder;

    -         Origineel Jeep-hood ornament;

    -         Warn-lier XD9000 (compleet, maar elektrisch nog niet aangesloten);

    -         Originele Jeep-velgen 5 stuks;

    -         Verstevigde reservewiel houder en -cover;

    -         RVS Front- en sidebars;

    -         Soundbar en originele Jeep radio;

    -         Losse onderdelen (o.a. RVS achterbumper + chromen grill)

    Taxatierapport 2020

    Vraagprijs: € 17.995,-

     

     

     

    1.jpg

    2.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    7.jpg

    8.1.JPG

    8.jpg

    9.jpg

    10.jpg

    12.jpg

    13.jpg

    14.jpg

    15.jpg

    16.jpg

    IMG_1637.JPG

    IMG_1647.jpg

    IMG_2183.jpg

    IMG-0587.jpg

    IMG-0588.jpg

    IMG-0589.jpg

    IMG-0590.jpg

    IMG-0591.jpg

    IMG-0592.jpg

    IMG-0593.jpg

    IMG-0596.jpg

  2. Huy Arjan,

    Tsjonge, wat een avontuur is het uiteindelijk geworden, zeg. :blink: Maar het lijkt erop dat je weer grip op je XJ krijgt, da's goe! :thumbsup:

    Ik zou bij het geplande verversen van de olie de aftapplug goed controleren op aanwezigheid van ijzervijlsel en/of met een magneet door de afgetapte olie roeren. Enfin, je snapt wat ik bedoel.

    Ben wel benieuwd wat de resterende klussen aan je XJ nog zijn. Vergeet niet af en toe ook wat voor de fun te rijden en te genieten van je Jeep, hè kerel....:whistle: Enfin, dat is wat ik nu regelmatig doe en dat bevalt uitstekend moet ik zeggen (ook met de huidige brandstofprijzen.... :huh:)

    Alle goeds,

    math

  3. Even in het kort mensen,

    De Jeep heeft weer APK, dus sinds afgelopen dinsdag rij ik er weer mee op de weg. :worshippy:

    Man, man, man, wat een voldaan gevoel geeft dat toch. En hij loopt echt mooi, zo heeft ie nog nooit gelopen. :thumbsup:

    Enfin, dat wilde ik even met jullie delen. T'is niet het einde van dit topic, want er komen nog wat kleine karweitjes achteraan.

    Nu eerst even vakantie, kilometers maken. Hell yeah! B)

    Alle goeds voor jullie,

    math

    • Like 1
  4. Op 23/6/2019 om 9:57 PM zei Cannonball:

    Geweldige voortgang Math!

    Zijn die spatborden nog wel recht? Als je de spatborden met de bevestigingspunten op een vlakke bodem legt, is er dan ook een gat te zien? 

    Dan ligt het niet aan de body waarom het niet netjes aansluit. 

    Ik heb bij de spatborden en flares van de jeep voorheen rubberen strips gebruikt van een VW Kever. Deze strips zijn niet origineel natuurlijk maar komen kwa lengte aardig overeen. 'Spatbordbies' wordt het volgens mij genoemd en ze komen in diverse carrosserie kleuren

    Ziet er al met al geweldig uit!

    Kenneth

    Huy Kenneth,

    Ik had de spatbordbiesjes besteld. Voor € 11,- was ik de man. Passen prima en ik ben tevreden met het resultaat. Binnenkort een fotootje...

    Bedankt voor de tip man!

    math

  5. Hey peoples,

    Dank voor de mooie reacties.

    @ Ab: gaat ook gebeuren deze vakantie. De ritten liggen al klaar. In het begin wat testritjes in de provincie met visuele controles en het natrekken van diverse boutverbindingen. Hoort er allemaal bij (vind ik).

    @ Siert en Arjan: Dank voor de support!

    Goede week voor jullie,

    math

  6. Even bijpraten....

    Afgelopen week nog wat kleine werkjes uitgevoerd, o.a. de houder voor de iPod op een beter plek op de middenconsole geplaatst. Voor het eerst een stukje op en neer vanuit de garage naar de oprit gereden. Toen merkte ik dat de banden voor toch wat wringden. Nog eens de maten gepakt en tot de conclusie gekomen dat er toch wat veel onderling verschil zat ik het spoor van de voorbanden. Dit middels de spoorstang bijgesteld. Rolt en stuurt nu fijn. Wel staat het stuur nu een beetje verdraaid dus dat stel ik weer af middels de stuurstang. Het gewicht van de Jeep houdt de voorband op z'n plaats, dus door aan de stuurstang te draaien beweegt de pitman-arm en daarmee ook het stuur de juiste kant op. Wel nog even de werking van de schakelaar van de knipperlichten gecontroleerd, maar deze werkt nog prima. 

    Mijn handen jeuken om even een rondje om het huis te rijden en na nogmaals een blik onder de motorkap te hebben geworpen besloten toch even het risico te nemen.... :whistle:

    Enfin mensen, dat voelde ge-wel-dig. De Jeep loopt echt als never before. De motor loopt goed, soepel sturend en schakelend en voelt degelijk aan. Terug thuis gekomen heb ik de Jeep nogmaals gecontroleerd op lekkages en daarna meteen maar in de sop gezet, want dat was toch wel nodig met al dat garagestof. Ziet er goed uit zo gepoetst in het zonnetje, maar dat mag ook wel, na twee jaar noeste labour, niet? B)

    Vanmorgen samen met het vrouwke nog de softop erop gepast en dat ging vrij gemakkelijk dankzij de huidige temperaturen. De slijtageplekken aan de softop zijn goed gerepareerd en hij past weer prima. Op een paar kleine dingen na is de Jeep nu bijna helemaal klaar. De Jeep heb ik alvast verzekerd en a.s. dinsdagmiddag ga ik op APK. Daar verwacht ik eigenlijk niks spannends. Daarna kan ik de schorsing opzeggen en ga ik komende vrijdag voor de uitlijning naar de plaatselijke bandenboer. De week daarna heb ik een afspraak op woensdag 10 juli bij de stickerboer en dat zou dan de final touch moeten zijn. Juist op tijd klaar voor onze vakantie.

    Tussendoor rest mij alleen nog het monteren van de side bars, de lier en het aansluiten van het stopcontact van de trekhaak. Ach je moet wat dingetjes overhouden voor later, toch? ;)

    Enfin, we gaan proberen het hoofd vandaag nog wat koel te houden en ik hou jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen richting de eindstreep van dit project....

    Ciao amigo's

    math

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...