Spring naar bijdragen

Gwen

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2011

Recente profielbezoeken

711 profielweergaven

Gwen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb dit weekend eens gekeken en heb op die plaats op heel de chassis balk niets gevonden. Ik ga hem deze week eens op de brug plaatsen en dan eens deftig beginnen zoeken. Want op mijn chassis balk is weinig roest te zien dus zover weg kan hij ook niet zitten dan voor het blote oog. :-)
  2. Hallo Vandaag ben ik naar de technische keuring gegaan en nu bleek mijn gelijkvormigheids attest onvindbaar te zijn. De wagen moest voor de eerste keer gaan en ik heb dus geen idee waar het verloren gegaan is. De heren op de keuring namen ook niet genoegen met de chassis nummer die zichtbaar was achter de voor venster van mijn jeep. Volgens hun moest er op de chassis ook de vin nummer terug te vinden zijn. Maar dat blijkt nu het probleem die vonden ze niet, en vandaar dat ik nu ook op mijn verlopige keuring van 3 maanden de opmerking heb staan chassis nummer onbreekt - onvindbaar. Mijn vraag naar jullie waar kan ik op het chassis zelf dus de chassis nummer terug vinden? Bedankt alvast.
  3. De eerste persoon wat een deftig bod doet mag ze komen halen. Ze liggen wat in de weg vandaar dat ze weg moeten.
  4. Banden te koop die origineel op de jeep wrangler Jk liggen vanaf 2007. bridgestone dueler 840 in de maten: 255/70/18 4 stuks in zeer goede staat. profiel diepte bedraagt gemiddeld (6 A 7mm). nieuwe banden is 9mm. ze zijn zeker nog goed voor heel wat kilometers. deze banden zijn ook geschikt voor heel wat andere 4x4 voertuigen. voor de 4 Banden prijs 180
×
×
  • Nieuwe aanmaken...