Spring naar bijdragen

Rick 4x4

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

638 profielweergaven

Rick 4x4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, ik heb goed en slecht nieuws. Laat ik maar beginnen met het slechte nieuws, De Volvo heb ik inmiddels aan mijn buurman gekocht voor 100 euro onder de aanschafprijs. Zo'n auto is niks voor mij, ik boel me er totaal niet in thuis. Het is een prima auto, maar hij is mij te klein, ik kan er niet lekker in zitten en heb hem dus nu weg gedaan. Ben van plan nog een jaartje of misschien twee te gaan sparenvvoor een Jeep. Wat voor
  2. Bedankt voor alle hulp en reactie's! Heb inmiddels een auto gekocht en nee het is geen Jeep geworden... Wel iets anders heel erg moois, en uuhm sleutelen, nee nog niet...... VOLVO 480 Turbo Power! Met vriendelijke groeten, een blije en trotse student.
  3. Hmm ja, denk dat ik toch sowieso wel een grand cherokee wil hebben. Ga zo'n 12000 km/per jaar maken, en op lpg. Moet te doen zijn lijkt me, met naar schattig 1500 netto per maand?
  4. Ja, is inderdaad wel zo ja... Hmmm lastige keuzes... Begin toch echt te twijfelen, het zijn zulke mooie auto's, maar om nou al mijn spaarcenten er in op te stoken... Lastig lastig lastig, zijn er ook goedkoop rijdende SUV's? Van Jeep?
  5. Bedankt voor de reactie Chris, Is inderdaad wel slim ja. Misschien over 2 jaar helemaal. Als ik zo ver ben zal ik wel wat laten horen!
  6. Haha dat is waar, maar handige tips zijn natuurlijk altijd goed om nee te nemen.
  7. Toch gaat de voorkeur naar de v8, Maar ach, wat heb ik te kiezen als 18 jarige, Ik mag al blij zijn met een 2.3 haha! Waar kun je goede gc's vinden? Heb al heel wat opgezocht op internet, Maar wat adviseren jullie? Groet
  8. Ohja, ik zeg aldoor v6, maar het is een 6 in lijn toch? Ok
  9. Oh, dan wordt die 5.7 het sowieso niet. Omdat die v8 zo'n heerlijk geluid heeft. Heb verder nier echt een idee wat voor geluid die v6 geeft. Zijn daar ook ervaringen mee of filmpjes ofzo? Ik wil gewoon zo'n lekkere grom uit de uitlaat. Hoop dat je snapt wat ik bedoel.
  10. Dat zal hoop ik in april worden, is een 5.7 hemi niet hardstikke duur? Dat is 1 van de nieuwe versies toch? Vind persoonlijk de 5.2 v8 limited het mooiste model. Volgend jaar moet er hopelijk 1 op mijn naam staan. Als alles een beetje (heel erg) mee zit. Een jongen met dromen, haha.
  11. Ik zou wel graag een v8 willen. Wat is dan de beste optie? Een 4.7 , 5.2 of 5.9. Het gaat mij het meest om betrouwbaarheid. Maar er moet ook een lekker geluid en wat power in zitten.
  12. Had vandaag nog een mooi momentje trouwens, moest voor de 1e keer af rijden, ben gezakt btw helaas... Maar voor het stoplicht stond er voor mij een grand cherokee 1998 v8, de examinator had het raam een klein stukje open en we reden weg. En mijn oorvliezen zaten te trillen in mijn oren, jemig wat zijn het toch brute machines... Maakte mijn dag toch nog een beetje ok
  13. Ghehe, alleen al door jullie verhalen wil ik er nog liever
  14. Hey igorn, Bedankt voor je reactie, hier heb ik nu eens echt wat aan! Valt me inderdaad toch wel heel erg tegen hoe duur het dan nog is. Offt, ik doe een opleiding op MBO in de procestechniek, proces operator B en loop dus over een jaar ook in ploegen, verdiend dus wel wat meer dan die 1500 EU. Moet misschien eens goed bekijken wat ik echt wil, wil echt heel graag een jeep rijden, dus misschien eens op zoek naar een 4 liter of nog iets minder. Heb tegen die tijd wel een aardig aanschaf bedrag van 5k. Denk dat ik daar wel een redelijke jeep van kan kopen? Het gaat mij om de mooie auto, tuurlijk een brute v8 zal mooi zijn, ben wel fan. Maar heb inderdaad ook nog andere dingen die betaald moeten worden. Het gaat om de jeep, bij wijze van spreken liever een 1.0 jeep dan een 3.0 andere opgechunede bak. In ieder geval heek erg bedankt voor de moeite, voor graag weer van jullie. Groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...