Spring naar bijdragen

wjkuiper

Forum member
  • Aantal bijdragen

    50
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wjkuiper geplaatst

  1. Vorige week zaterdag 4 uur wezen spelen in de modder. Menig landrover achter ons gelaten, maar het was ook wel eens andersom. voor wie 25 min tijd heeft hier de film https://youtu.be/GXuBM7Xmdo0
  2. wjkuiper

    Havelte 16 nov 2019

    Morgen eerste keer off-road. Op het militaire terrein in havelte. 4x4 dag. Nog meer van de partij van hier?
  3. Pot jan 3 dubbeltjes. Kom ik gewoon mijn lampen tegen. Op mobiled, had ik eerder moeten weten. Zijjn waarschijnlijk gewoon door besteld door 4sky. https://www.mobiled.nu/nl/led-koplamp-met-positielicht-7-inch-chroom-e-keur.html aardig wat goedkoper dan bij 4sky. 199 euro tegen 350 euro. 🙈
  4. 4sky.nl niet goedkoop maar wel prachtige lampen. Zeg nou zelf als je een auto hebt die minimaal 10k waard is zet je er toch geen Ali lampjes in van een paar tientjes.
  5. Nee geen budget lampjes dit. Wil gewoon goed en mooi spul hebben zonder problemen achteraf. deze komen van 4sky.nl
  6. Thanks voor de complimenten. Ben er ook wel aardige tevreden over. de voorbumper wil ik nog iets aanpassen, iets met 2 D sluitingen er op. de 2,5 liter motor bevalt eigenlijk prima, voorheen de 4 liter gehad. Je schakelt met de 2,5 vooral wat meer waar je hem bij de 4 liter in zijn 4 zo weer op toeren trok. Aan de andere kant haal ik nu bijna 400km op een volle tank, waar ik bij de 4 liter al blij was met 300km. Het is toch geen raceauto dus het valt mij niks tegen. Het geluid is natuurlijk wel wat minder mooi dan de 6 cilinder.
  7. Gisteren al een stukje over het gras gereden 😉
  8. Nieuwe koplampen en dagrijverlichting met automatische schakelmodule geplaatst. Plus het gaas in de gril geplaatst.
  9. Inmiddels al weer wat leuke upgrades doorgevoerd: ramen achter geblindeerd. Sterretjes geplakt.
  10. Ieder zijn kwaliteiten......laten doen dus 🤪
  11. Eerste aanpassing klaar. Spatborden, banden, spacers en verhoging. Deel 1 links achter, nog 3 te gaan 🙈
  12. Bij de aankoop van mijn jeep zaten 4 spacers, ik dacht eerst voor een bodylift maar na wat zoekwerk kom ik er achter dat het spacers zijn voor boven op de veren te plaatsen. Kan online weinig info hier over vinden. Wat is jullie ervaring hier mee? Plaatsen of niet. Auto mag wel wat hoger, zou een makkelijke oplossing zijn.
  13. Hij is binnen 💪 De liftkit is 5cm. Wat ik denk ik te hoog vind, er zitten geen motor lift steunen bij, wat is jullie mening, niet doen zonder motor lift? Wil 31x10,5 banden er om, de velg is 16 inch. Wordt dit wat zonder liftkit? Spacers en bredere spatborden staan ook op het verlanglijstje. Is 13 de originele maar van de spatborden of zijn deze al breder?
  14. Het lichtbeeld is zo als deze? Die ik online vindt hebben namelijk allemaal een rechte lijn.
  15. Ja klopt, staat wel het één en ander te koop, maar niet naar mijn wens. Of geen hardtop, te hoge km stand, roest, te oud bouwjaar, compleet uitgebouwd (wil geen mooie auto van een ander, maar mijn eigen ei er in kwijt) en moet je ook eerlijk bekennen dat ik eigenlijk geen tijd heb om Nederland door te gaan om auto’s te bekijken. Uiteraard kan je voor dat laatste ook iemand inhuren. Maar importeren bevalt mij ook gewoon erg goed, zolang de geschiedenis van de auto maar bekend is. Nu een jeep gevonden die 80.000 km op de teller heeft en meer binnen heeft gestaan dan buiten, waar zo goed als alles nog origineel is, nooit terrein mee is gereden. Het blijft altijd een gokje.
  16. Via een zoekopdracht bij een auto importeur die al een aantal keren een auto voor mij heeft geïmporteerd uit Duitsland. Als het goed is gaat hij morgen heen te kijken en als de auto zo als als omschreven gaat hij op de autoambulance richting Nederland. Dan dinsdag kijken en bespreken wat ik allemaal direct laat uitvoeren.
  17. Mijn vorige 4 liter was ik blij als ik 1 op 5 kon halen. hoop nu toch minstens de 1 op 7 te halen kom van een vw touareg V8 dus alles is mee genomen ☺️ Eerst de liftkit er maar op en dan even in overleg met de specialisten hier paar mooie dikke bijpassende banden uit zoeken lijkt mij dan. Kan niet wachten 🤪
  18. Hoe is het lichtbeeld? Lijkt mij apk afkeur of is het beeld gewoon zo als hoe het hoort in Nederland? Zag de setjes online ook voorbij komen.
  19. Was meer opzoek naar een hele nette dan perse een 2,5 liter. En die op mijn pad kwam was toevallig een 2,5. Iets minder verbruik misschien wel fijn en ga er toch geen zware dingen mee doen. Liftkit is denk ik een simpele body lift. Dacht voor de 31 banden te gaan maximaal ivm de lichte 2,5 motor. Maar als ik jou opmerking zo lees zou best groter kunnen ivm de 2,5 overbrenging?
  20. Er zit een lift kit bij de auto......wat voor 1 geen idee 🙈 hoor of zie ik morgen hopelijk. Het wordt 99% een straat auto daarom niet te gek. Het is ook slechts een 2,5 motor daarom wil ik ook niet te gek doen met de banden.
  21. Hallo. Terug van heel lang weg weggeweest (zie voorstel ronde) zoals het nu lijkt en alles volgens plan gaat komt er maandag een wrangler tj uit 2001 mijn kant op (fotos volgen) welke burgelijk netjes is 😂, daar moet natuurlijk wat aan gebeuren. Verlanglijstje klaar. Stap 1 - Liftkit stap 2 - bredere spatborden stap 3 - bf goodrich all terrain. 31x10,5 x ? Banden. Over de nieuw banden ook direct de vraag, al veel zitten lezen maar het verlossende antwoord nog niet gevonden. Wat is handig? Ik wil graag dat de wielen/banden wat meer naar buiten komen in de wielkasten. Dus makkelijkste is om spacers te plaatsen, maar het apk probleem en regelmatig nalopen houdt mij wat tegen. Nieuwe velgen er bij nemen en dan een optie om een andere et waarde te nemen zodat ze meer naar buiten staan en spacers niet nodig zijn? En zo ja, welke et waarde raden jullie aan?
  22. Hallotjes. Ongeveer 5 jaar geleden al weer dat ik hier online was met mijn wrangler tj 4.0 uit 1997. Deze door veel roest weg moeten doen. Na een uitstap toen naar een vw polo bleef het merk jeep mijn trekken en een jeep Cherokee gekocht. Fijne auto, maar een jaar later toch weer vreemd gegaan naar vw. Een touareq! Hele fijne auto, heerlijk rijden maar net een kerstboom van binnen met meldingen op het dashboard. Daarom ook maar weer van de hand gedaan en nu weer een wrangler. Als alles volgens plan gaat komt er een tj uit 2001 maandag uit Duitsland mijn kant op. Burgerlijk netjes dus er moet natuurlijk wel van alles aan gebeuren om hem een beetje eigen te maken. Lift setje komt er op, bredere spatborden en dan moeten er natuurlijk ook wat bredere banden op. Waar ik wat vragen over heb, maar dat zal ik wel even stellen op de juiste plaats. Erg leuk om hier weer van alles te lezen en te kijken wat ik allemaal zelf wil aanpassen. Als de nieuwe wagen er is zal ik uiteraard wat fotos plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...