Spring naar bijdragen

Biggles

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

Biggles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Update: Ik heb die sensor vervangen (eigenlijk laten doen, omdat je er erg slecht bij kan en je een maat 38 mm steeksleutel nodig hebt...) Het probleem is daarmee opgelost. Ik heb de sensor in Amerika besteld, was een stuk goedkoper en dan wist ik zeker dat het een Mopar was. Onderdeelnummer is 5083138AA.
  2. Welke versnellingsbakolie kan er in mijn Jeep WG 2.7 CRD met een W5J400 automaat? Volgens jet boekje Shell 3403, maar die kan ik nergens vinden. Is Mopar ATF+4 bruikbaar (5103527EA)?
  3. Heeft iemand ervaring met het vervangen van de transfer case position switch bovenop de tussenbak? Ik heb de volgende foutcodes: P702 en P836, het motorlampje komt tijdens het rijden af en toe 1 pf 2 secondes aan bij snelheden boven de 100 km/uur. Het vervangen van de schakelaar zo die allemaal moeten oplossen, er is echter een probleem: De schakelaar aan de bovenzijde van de tussenbak en dus heb je weinig ruimte om een ringsleutel van 38 mm er tussen te krijgen.... Ik wil niet de hele tussenbak demonteren hiervoor dus als iemand een oplossing heeft hoor ik het graag.
  4. He Ferdi, Is het probleem weggebleven? Ik heb hetzelfde probleem, af en toe komt het motorlampje een paar seconden aan twee of drie keer achter elkaar, maar geen problemen verder. Ik heb ook de codes P702 en P836. Hoe wist jij dat je de Transfer Case Position Sensor vervangen moest worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...