Spring naar bijdragen

Seigers

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Seigers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo beste Jeep rijders, Ik ben op zoek naar een paar gebruikte dakdragers (dwarsdragers) voor mijn Grand Cherokee WJ van 2002. Groeten Andre.
  2. Hallo allemaal, De stoelverwarming van mijn WJ 2002 werkt soms een dag niet daarna soms weer een paar weken wel. De dealer kan het niet vinden. Heeft iemand een idee? Het verwarmingselement van de zitting is al vervangen want eerst werkte die helemaal niet. Nog een paar probleempjes: Bij openen bestuurders deur soms geen binnenverlichting?? Kachel borrelt? koelvloeistof is op peil Airco suist/sist in de verdamper? Wie heeft er een idee?
  3. Hallo iedereen, Ik heb weer een vraag, is de cruise control bediening op het stuur verlicht ? Groeten, Andre Seigers
  4. Hallo iedereen, Ik ben sinds 2 weken ook eindelijk jeep eigenaar van een grand cherokee V8 H.O. overland van 2002 met 115000km. Hij rijdt geweldig en trekt als een beer. Ik heb er nog niet mee in het terrein gereden maar dat komt nog wel. Ik heb nog een paar vragen voor de techneuten onder jullie: De dealer zegt dat er euro 95 in kan terwijl op de toerenteller staat superplus only. ????? Als ik de tussenbak in 4LO zet staat dan het midden differentieel vast? Volgens de handleiding is dat wel zo bij Quadra-Trac maar hoe zit dat bij Quadra-Drive? Groeten, Andre
  5. Hallo, Wie kan mij vertellen wat het verbruik is van de 4.0 6cylinder grand cherokee WJ en de 4.7 V8 grand cherokee WJ, zit er veel verschil tussen de 4.0 en 4.7 ?? Groeten van een toekomstige Jeep rijder
  6. Bedankt voor de reactie, Ik heb nog geen auto op het oog, maar is er een bepaalde km stand waarbij er gebreken komen?
  7. Hallo, ik ben van plan om een Grand Cherokee WJ V8 van 2001 of 2002 te kopen. Wie heeft er tips waar ik op moet letten bij de aankoop. En heeft dit type zwakke punten??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...