Spring naar bijdragen

zwederlander

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

zwederlander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. zwederlander

    Aanhaal Momenten

    goedenavond forumleden,weet iemand de aanhaalmomenten voor de kopbouten en drijfstang bouten van een 2.5 td vm motor? ik kan ze negens vinden, bij voorbaat dank. mvg dick.
  2. dank voor de reacties, ik heb even gekeken en hij pakt inderdaad afgeronde frequenties maar de auto is van 96 en in 97 ingevoerd het lijkt me stug dat de vorige eigenaar(en) geen radio hebben geluisterd. een andere radio heb ik niet liggen,ik heb wel een andere amp geprobeerd maar geen verschil.
  3. sints ik de auto gekocht heb is er een probleem met mn radio, als ik de cd of tape aanzet is het geluid goed maar als ik de radio aanzet dan is het niet om aan te horen. als ik er maar een beetje Bass in draai dan hoor ik niet eens meer om welke muziek het gaat,ik heb alle stekkers schoon gemaakt maar geen verschil. het klinkt of al de speakers zijn opgeblazen. rara hoe kan dit? mvg dick.
  4. he dankjewel ik ga meteen op zoek. mvg dick.
  5. ja sorry,ik heb een grand cherokee 2.5 td limited van 1996.
  6. dat begrijp ik maar ik zit me rot te zoeken,misschien tik ik de verkeerde zoekwoorden in maar op jeep grand cherokee 2.5 td 1996 FSM kan ik niets vinden,misschien ik iemand me helpen? bij voorbaat dank.
  7. he bedankt voor je reactie, bij mij gaat er een slangetje van de kleppendeksel direct naar het luchtfilter maar ik twijfel of dat origineel is want dat is een stuk tuinslang. van het carter gaat er een slang naar een kunstof potje met nog 2 aftakkingen die nergens op uit komen, alleen een stukje slang. weet iemand of dit juist is? mvg dick
  8. zwederlander

    Onderdruk/bovendruk

    ik heb vorigeweek een xj 2.5 td van 96 gekocht,alles is in nieuwstaat maar de motor geeft wat problemen. ik heb alle filters vernieuwt en bij het openmaken van het luchtfilter kwam ik olie tegen in het filterhuis, uit de dunne slang die naar kleppendeksel gaat komt wat rook samen met wat olie, en als de motor loopt ruikt de auto naar olie en hoor je een hol geluid, of er geen luchtfilter in zit. waar moet ik naar kijken om dit probleem te verhelpen? mvg dick
  9. ik ben wat vergeten te vragen ik heb het idee dat ik vrij veel onderdruk heb,beetje olie in het luchtfilter,is hier iets aan te doen of heb ik een groot probleem?
  10. oke dankje,de radio werkt inmiddels en dynamo is besteld,heb ik maandag in huis. ik heb nog wel het probleem van de km en toerenteller die niet werken. ik heb alles in de contactspray gespoten maar geen resultaat en mn boardcomputer blijft knipperen en op zondag 1 januari staan. iemand een idee? mvg dick
  11. beste forum leden,sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een xj 2.5 diesel 1996. ik heb wel een paar storingen die ik opgelost wil hebben,wie kan mij helpen? mijn radio blijft aangeven dat ik 2uur moet wachten om mn code in te voeren. mn toeren en km teller werken niet. de dinamo is kapot dus mn accu word niet bijgeladen,kan dit de oorzaak zijn van de andere 2 problemen? kan iemand hier mee helpen? mvg dick.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...