Spring naar bijdragen

Ome Piet

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Ome Piet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb je geen carglass verzekering? Gewoon laten doen en zeggen dat je ruit onderweg zodanig gesneuveld is dat je hem er maar meteen helemaal uit hebt gehaald om naar huis te rijden ;-) Het is per slot van rekening een Jeep en je rijd wel vaker rond met de voorruit neergeklapt toch?? ;-) ?????
  2. Set raamrubbers Glijramen voor beide portieren(nieuw) Quadratec no 55014 0103 KD1010A set 30 euro ex verzenden
  3. Een multiriem bestellen voor een xj zonder airco, voor de bak zijn speciale losse koelers te koop.
  4. Ome Piet

    Voorschermen Tj

    Dank voor de tip, ik heb inmiddels nieuwe kunnen bestellen bij Hotcartuning, nooit van gehoord maar ze zijn voorraad en morgen binnen?
  5. Ome Piet

    Voorschermen Tj

    Kan iemand mij helpen aan een stel nette voorschermen voor een TJ?
  6. Blok uitbouwen is niet zo veel extra werk. Startmotor eraf starterkrans los motorsteunen los, blok naar boven eruit takelen. Wellicht ook de radiateur eruit om meer ruimte te maken. Succes
  7. Heb je de nokkenas kunnen inspecteren, dat is toch wel een verdachte. Wat mij opvalt is dat het tikken van de klepstoters voorkomt bij de wat nieuwere(lees minder oude) 4.0 blokken . Ik heb blokken van rond 90 waar nooit wat aan gedaan is met 250K+ op de teller gehad en die tikten geen van allen, zowel even flushen en weg tik. Kan toeval zijn, maar dat denk ik eigenlijk niet.
  8. Hoe is het nu met de slippende automaat van de topic starter? Olie en filter al gewisseld? Als de intake van de pomp vervuild is (filter) kan de pomp niet snel genoeg olie doorpompen dit kan slippen veroorzaken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...