Spring naar bijdragen

tieman

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

tieman last won the day on August 23 2013

tieman had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2007

tieman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Rockauto was ik idd tegengekomen en de sierlijsten zijn besteld voor 308 euro in huis vs 600 hier via dealer. Spullen bij rockauto zijn zeker niet duur, in die 308 zit ook nog eens transport, btw en douanerechten verwerkt.
  2. Weet ik, maar je cd's synchroniseren niet met je laatste downloads, je telefoon wel.
  3. Inmiddels tankje verder en merk nauwelijks verschil. Heb de indicator voor LPG redelijk uit het zicht laten monteren, af en toe kijk ik erop maar dat is dan ook het enige waaraan ik merk dat ik op LPG rij (er zit een extra lampje). De tankgrootte is prima, 102ltr met gemak ruim 80+ ltr erin. Verbruik is quasi gelijk gebleven, wellicht omdat ik zo gefocussed ben op nieuwe verbruik dat je onbewust je rijstijl aanpast. Tja, voorlopig staat ie op 15.9 ltr/100km (ik rij veel korte stukjes/stad). Vandaag ook nog eens gebeld door Agin BV hoe de wagen/installatie bevalt, kan niet anders zeggen dan topservice. Door mijn vaste onderhoudgarage (Sluijter) werd Agin aangeraden om LPG te laten inbouwen (gegaan en heb daar geen spijt van). Was eerst een langs gelopen om offerte en de garage zag er zeer verzorgd uit, en dat gaf een goede indruk. Had ook op internet eens gegoogled naar "Agin" en "ervaring", kwam een kostelijk verhaal tegen van iemand die door Agin was geweigerd. Het verhaal gaf mij echter een betere indruk, immers een keuze om bewust omzet te laten lopen, geeft aan dat men een kwaliteitsniveau wenst te handhaven. Heb ook nog kontakt gehad met Mandigers, prijs was wel iets beter, maar had al goede indruk van het eerste adres dus ja waarom nog extra moeite doen. Om die laatste paar euro ? Op een termijn van weet ik hoeveel jaar ik met die tank rij ? pffff Lang verhaal kort: goed adres, goede service, nette toko, verdient mijn aanbeveling (en ik ben een zeikerd, dus dit zegt wat). Nette onderbouw, vulpunt naast trekhaak zeer netjes weggewerkt, valt nauwelijks op.
  4. Heb een BRC systeem laten inbouwen door AGIN in Rdam-Overschie, in een GC 2006. Zeer netjes gewerkt, prima service en als klap op de vuurpijl .... 102 ltr tank, en merk niets tov benzine ... Vandaag eens lekker volgetankt ca 80 ltr voor 53 euro....gelijk bespaart voor volgende modificatie..
  5. Heeft iemand een advies hoe een iPod/Iphone/Android op een REJ Radio (is de radio met Navigatie en 6-CD wisselaar). Radio zit een GC Laredo uit 2006
  6. Goede avond, recent bezitter geworden van een WH uit 2006, inmiddels diverse US fora afgestruind naar modificaties (zo heb ik inmiddels de REC radio kleurstelling weten te wijzigen) en zie dat er een hoop aanwezig is om een Laredo op te vrolijken. Persoonlijk vind ik de zwarte stootlijsten minder mooi, een zou ze graag wijzigen in chroom, net als de achtergreep op achterklep en de stootstrip in de achterbumper. Parkeersensoren zullen er ook inkomen en de dakdragers moeten worden aangeschaft. Momenteel geparkeerd bij de LPG inbouwer voor een inbouw met 102 ltr tank Kortom als ik niet oppas gaat het allemaal erg prijzig worden. Ben dus zeer benieuwd of er tips zijn waar ik de gewenste chromen accessoires, dakdragers en parkeersensoren het best kan bestellen. Vanuit US of ander adres in NL/EU? Nog tips voor wat betreft modificaties? Zal binnenkort een plaatje posten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...