Spring naar bijdragen

jan thai 1940

Forum member
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jan thai 1940

  • Verjaardag 13/01/1940

Contact Methods

  • Skype
    janthai19405680

jan thai 1940's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. jan thai 1940

    P.T.O.

    Ben op zoek naar een P.T.O Ramsey of Koenig voor een M 38. De lier heb ik al . Gr. Jan.
  2. Warm ............heel warm !!!!!!!!!!!!
  3. Wij wachten hier met smart op de regen.
  4. Soms zit er een stelschroefje aan de achterkant. Daar stel je het membraam mee af,dus de toonhoogte. Als e.a. niet goed werkt dan blijf dat magneetje,wat bekrachtigt wordt in staan en word niet onderbroken . succes. Jan.
  5. jan thai 1940

    Ramsey PTO lier

    Ik ben op zoek naar een plofprent van een Ramsey PTO lier . model : MX 200 R Wie weet er wat ??????
  6. Zo, zo een ventilatortje gebruikt nogal wat zeg !!! Dat had ik niet gedacht maar goed dat bekijk ik wel even . Dat sensortje heb ik uit het blok geschroeft en boven een gasvlam getest .....is ok in zoverre, de in/uitschakeltemperatuur weet ik niet. Ik neem aan dat die bin- nen de marges liggen. Als alles gemonteerd is dan gaan we wel weer een dagje de bergen in . Jan, thai
  7. Bedankt Thomvis hir kan ik mee verder. Ga het eenvoudig houden. Een M38 is tenslotte een eenvoudige auto. Relaitje op zoeken en dan maar eens een beetje meten hoe aan te sluiten. Allemaal dank voor de inzet. Gr. van Jan thai
  8. Ik wil een ventilator voor de radiator monteren. In de bergen ,met lange tijd in 1 bergop wordt het spul me toch een beetje te heet. Mijn vraag, kan iemand mij een aansluitschema leveren ? Groene groet van uit Thailand. O ja het gaat om een M 38 .....met een Toyota motor.
  9. Heb de ontsteking iets vroeger gezet, probleem opgelost. Dank voor je mee denken Wrangler !!!
  10. Als ik het gas los laat .....uitlaat lawaai. Speciaal bij helling af. Nog net geen knallen ,maar toch!!!! Wat doe ik eraan ?????? Wie heeft er een advies ???? Gr . van Jan.
  11. Perfect Ab ....je uitleg van e.a. Ja vernieuw alles wat nodig is natuurlijk. Ga eerst met vakantie naar Holland en daarna pak ik het aan. Veel dank voor je inspanning. Kom maar eens een poosje deze kant op !!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Allereerst dank voor je reactie Ab , wel lekker als er iemand wat mee denkt . Ik denk Ab dat de olie komt van de koppelinghuis kant . Het lekken is er na gereden te hebben. Vrees dat het geheel er onder vandaan moet,of heb jij een ander idee ?? De arbeidskosten zijn hier laag, alleen ik moet er bij blijven anders worden er korte termijn oplossingen bedacht. Overduidelijke prent . Had wel zoiets maar copie van copie enz . niet al te best dus. gr Jan
  13. Zo......lekkende remcylinder opgelost. Ook de aansluiting van de speedmeter weer ok . Maar ......... olie lekken is wel gebleven. Denk dat de kering van versnellingsbak aan aandrijfkant lekt.....dat is iets minder leuk. Reageren .....heel graag !!!!!!!! Gr . Jan.
  14. jan thai 1940

    vrijloopnaven

    Te koop gevraagd ....vrijloopnaven ....passend op een M38 MC. Gr . Jan.
  15. Wie helpt mij aan een ster en invasie cirkel voor op de motorkap van mijn M38 mc . De diameter van de cirkel ongveer 60 cm.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...