Spring naar bijdragen

marco_pas

Forum member
  • Aantal bijdragen

    360
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    6

Berichten geplaatst door marco_pas

  1. Nadat ik vorig jaar met veel pijn in t hart na bijna 15 jaar de XJ heb verkocht, dacht ik dat dat einde Jeep verhaal voor mij zou zijn.... nu wil het feit dat ik ineens een nieuwe leasewaggie moest bestellen en de Compass 4Xe best wel een goede aanbieding bleek te zijn.  Dus er staat nu een vuilniszakgrijze (weing keus met voorraadauto's) Compass 4Xe voor de deur!  Zelf opgehaald bij Koenen in Echt; snoepwinkel met zelfs een heule dikke nieuwe Wagoneer.... Toegegeven; tis meer Fiat dan Jeep, maar ik kan zo het Jeep waakvlammetje wel brandend houden.

    Compass2.jpeg

  2. 15 minuten geleden zei Ab:

    Och, wat jammer nu... afscheid nemen van een trouw vriend is nooit leuk.

    Hopelijk zien we nog eens met een andere Jeep terug. Je weet dat het Jeepvirus is lastig te genezen is. 😉

     Je hebt de nieuwe eigenaren wel op dit mooie forum gewezen neem ik aan?

     

    Uiteraard!!!! Heeft mij ook veel gebracht en zal nog regelmatig ff langs komen. We waren een setje voor 14 jaar; nog nooit zolang een auto gehad.... 

  3. Vandaag heb ik met pijn in t hart afscheid genomen van mijn trouwe indiaan. Klukkluk gaat een jong stel helpen mooie avonturen te beleven. De komst van een camper bracht t aantal voertuigen op 4 in een huishouden van 2 en dat werd financieel toch lastig en bovendien werd er te weinig mee gereden. Iets wat ik elk onderhoud ook steevast te horen kreeg. 

    Ik blijf dit forum wel volgen, want de XJ zit behoorlijk diep en je weet nooit.......

  4. 23 minuten geleden zei REAL STRANGLER:

    Maar heb je een buigmachine voor dunwandige RVS pijp? Dan wordt het interessant, EPS is echt ver weg voor ons westerlingen. Verder ken ik hier geen bedrijf meer dat RVS uitlaten op maat maakt.

    Toevallig doet mijn overbuurman (http://www.nmparts.nl/maatwerk.htm) dat ook nog. Hij is er alleen bijna nooit; ik zal toch maar eens wat vaker gaan checken.  De Borla lijkt me ook wel wat, maar met montage (ik heb daar zelf niet de mogelijkheden voor) wordt het nog best een duur grapje. 

  5. Jeepers,

    Vandaag voor t eerst sinds lange tijd (25-30 jaar) weer eens naar Motorshow in Essen geweest. Op zich een leuk uitje, maar een Jeeper heeft daar niet zoveel te zoeken. Dit brengt me tot de volgende vraag; bestaan er eigenlijk leuke beurzen/shows in de Benelux of Duitsland welke wel iets te bieden hebben voor de offroader?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...