Spring naar bijdragen

bassie002

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over bassie002

  • Verjaardag 06/09/1968

bassie002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Thnx veel dank voor jullie hulp allemaal! ik ga er van het weekend mee aan de slag!
  2. Hahahaha, dat ga ik volgende keer zeker proberen. de deur heel hard open dicht doen werkt soms ook. Maar eigenlijk wil ik een structurele oplossing. Ik ben helaas niet technisch genoeg voor bedradingszaken, dus ik vrees dat ik gewoon langs de garage moet... Of is jou suggestie van structurele/blijvende aard?
  3. Dank! Ze doen het dus soms allemaal, maar soms ook allemaal niet. Het is er nooit 'eentje' die dienst weigert! Dus jij denkt zoeken in het bedieningspaneel... Suggesties?
  4. Klinkt een soort van logisch (ben niet mega technisch), dank je wel!
  5. Hi there! Mijn elektrische ramen (allemaal) werken meestal niet maar soms, heel gek, wel... Het lijkt dat als het buiten warmer is dat ze het wel doen, maar zeker weten doe ik dat niet... Iemand een idee? Jeep XJ bouwjaar 2000
  6. Forum vrienden, ik ben om! na voor mn vrouw een XJ te hebben gekocht heb ik besloten om ook geen dure leasebakken (voyager 3.3. ltd, heerlijke auto maar geen XJ!) meer te gaan rijden maar zelf ook een XJ te kopen. Hoef ik niet meer elke dag jaloers naar mn vrouw te kijken. Nu heb ik een leuke op het oog alleen die heeft de toevoeging power tech. hebben ze dat niet allemaal? is het onzin, of wat is het. volgens mij zijn de pk's hetzelfde in ieder geval... Mocht het inderdaad iets extra's zijn; weet een van jullie of ie dan ook op gas kan... hoor graag van jullie, dank enzo, bas!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...