Spring naar bijdragen

JgrCherokee

Forum member
  • Aantal bijdragen

    121
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over JgrCherokee

  • Verjaardag 22/08/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

JgrCherokee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik zoek een achterbumper voor Jeep grand cherokee ZJ model na 1996 (facelift model). Af te halen in omgeving beerse (belgie) zou ideaal zijn.
  2. Ik ben weeral tevreden. Vorige week had ik een VIC display gekocht op ebay. Maandag aangekomen, getest en ingebouwd. En nu maar weer wachten op het volgende defect ,
  3. Een smd ic heeft een rookpluim gepuft. SOP20 4632650-1 Manutacturer PHILIPS Packge/Case SOP20 Ik vind er niet onmiddellijk een datasheet van het ic, de functie ervan is me onbekend. misschien een display driver of communicatie of geprogrammeerd ic. Maar ervaring leert dat meestal een ic niet zomaar stuk gaat. De verkrijgbaarheid van het component is waarschijnlijk moeilijk. Aangezien het een 20 polige smd ic is ga ik me niet aan herstelling wagen. Mogelijk is het ic onmiddellijk terug stuk door andere defecte componenten. Ik werk in deze sector van de elektronica, zulke problemen zijn me niet onbekend, je weet waar je aan begint maar niet waar het eindigt.
  4. Bovenaan in de reclamebalk op het forum komt hier ondertussen reklame van kia. Wie was hier over kia begonnen? De cookies hebben het gehoord !
  5. Neenee, een kia zal het niet worden. Ik geef nog niet op , er staat nog een beetje geld op de lopende rekening ;-) nu na een nachtje slapen word het niet meer zo zwart bekeken.
  6. Daarstraks een brandgeur (printplaatgeur) in de auto met beetje rookvorming, zie ik dat het informatie display alles oplicht even later valt het uit. (GRAPHIC DISPLAY MODULE/VEHICLE INFORMATION CENTER). Thuisgekomen dit gedemonteerd blijkt er in de display module bij een ic de aansluitingen p de printplaten verbrand te zijn. Is dit een meervoorkomend probleem? Ik ben al blij dat het dit maar is, dat er geen brand is ontstaan. Die jeep begint me het stilaan uit te hangen, Er is wel maandelijks iets dat stuk gaat. Orginele Radio die het niet meer goed doet, waterlek, lagers stuk, motorkaphendel die afbreekt, deurscharnier, katalysator rammelt. En het blijft maar voortgaan, ik hoop dat ik er niet mee moet leren leven, anders gaat em toch de deur uitgaan..
  7. Als er later door omstandigheden enkel water in word gedaan dan zie ik eventueel wel een risico dat het water aan het koken geraakt en het koelcircuit leegblaast in het expantievat. Voor noodgevallen De orignele dop dan maar best bewaren in het handshoenkastje.
  8. Heeft er iemand ervaring met het verlagen van de systeem druk van het koelwatercircuit? Ik weet dat de drukverhoging word toegepast om het kookpunt van het koelsysteem te verhogen. De koelvloeistof die ik gebruik is G12+ zoals bij VW gebruikt. ( deze zou normaal gezien geschikt zijn voor het systeem ) Ik gebruik voorgemengde vloeistof zonder watertoevoeging, het kookpunt is hierbij ergens rond de 130
  9. -Het standaard alarmsysteem zit mee geintegreerd in de elektronica van de auto. Het zit niet ergens afzonderlijk. ( Misschien dat het via de OBD2 interface kan uitgeschakeld / aangepast worden) De afstandsbediening werkt bij mij ook niet zo goed. Batterijen vervangen hielp niet. Drukknopcontactjes reinigen ook niet. Een sensor is niet om schoon te maken , de afstandsbediening is met RF straling.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...