Spring naar bijdragen

emielelzerman

Forum member
  • Aantal bijdragen

    116
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

emielelzerman last won the day on April 3 2014

emielelzerman had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1989

Recente profielbezoeken

1,021 profielweergaven

emielelzerman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Ontsteking opnieuw stap voor stap erin gezet, maar die zat wel goed denk ik. Daarna de camshaft position sensor uitgewisseld en ja hoor, hij pakte hem meteen op! Weer ff verder opbouwen en rijden maar! Dank voor het meedenken.
  2. Ja, dat dacht ik toch wel. Maar ik denk dat ik de ontsteking weer even helemaal opnieuw erin zet. Dan weet ik het iig zeker en kan ik dit uitsluiten.
  3. Die camshaft position sensor kan ik ook nog wel even uitwisselen idd. Pers en retour zal ik ook naar kijken. Ontsteking is eruit gehaald omdat alles is overgezet van het wrangler blok, in dit blok zat een 3 aderige aansluiting op de ontsteking.
  4. Hallo, Ik heb een vraagstuk waar ik niet uitkom, tenminste niet snel genoeg . Vorig jaar hebben we in mamut ons motorblokje kapot gereden, drijfstang dwars door het blok enz enz. Goed kapot. Dus besloten om er een ander 4.0 ltr ho blokje in de leggen. Vervolgens een cherokee gekocht, blok kaal gemaakt, aanbouwdelen van de wrangler er weer opgezet incl in en uitlaat spruitstuk. Weer in de wrangler gezet en toen dachten we: starten en lopen. Helaas, dat was niet het geval. Maar ik snap niet waarom, wat vergeten we? Hij heeft de juiste brandstofdruk, hij vonkt goed, ontsteking staat goed (tenminste, hij kan toch alleen 180 graden verkeerd zitten? ) cps sensor uitgewisseld met een ander had geen effect. Hetzelfde geldt voor bougies, bougiekabels, rotor en verdelerkap. Het blok zou uit hetzelfde bouwjaar zijn, hij liep ook erg mooi in de cherokee, in de cherokee zat een automaat, in de wrangler een handbak, maar volgens mij moet dat niet uitmaken. Met uitlezen krijg ik code 33 (das normaal als je geen airco hebt) code 73?? En code 75?? Voor zover ik weet bestaan die helemaal niet? (4x opnieuw uitgelezen en ik kom echt telkens hier op uit, en code 12 en 55, maar dat is natuurlijk ook niet gek) Heeft iemand enig idee waar we nog naar kunnen kijken? Ik hoor het graag! Gr Emiel.
  5. Okay, duidelijk, dank voor je snelle reactie.
  6. Hallo, Is die dana 300 er nog?
  7. Heb je de hele stalen deuren nog? welke kleur hebben ze? zit er een YJ of CJ sluiting op?
  8. Heb ik nog wel liggen....
  9. is het dan niet makkelijker om alleen te vervangen wat kapot is? complete as: http://link.marktplaats.nl/m796886777
×
×
  • Nieuwe aanmaken...