Spring naar bijdragen

ronnie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door ronnie geplaatst

  1. ik heb idd die website geprobeerd, 10 euro en ik had binnen een kwartier de code binnen, werkt prima!! nu wel netjes in het boekje opgeschreven!!
  2. helaas. de vorige eigenaar heeft alle rekeningen netjes bewaard, maar nergens de code opgeschreven, er staat wel een Date Code bij maar daar staat een negen tussen, ja en ik zou niet weten waar ik die moet vinden.
  3. Hoi, ik heb gisteren een Jeep Cherokee limited 2002 gekocht . En ik ben er heel blij mee. Maar m'n radio staat op code. is er een site of zo waar ik de code opkan vragen? ik heb wel op de stickers van de radio gekeken maar daar staat alleen serial nr op.
  4. wie kan mij vertellen hoe de beugel eruit ziet van de armsteun van een grandwagoneer 1979/81? ik heb wel de armsteun,maar weet niet goed hoe deze te bevestigen. Je kan ook nergens bij.
  5. ronnie

    parkeergarages

    nee, de mijne is 2.10. past niet
  6. ronnie

    31 december MAASVLAKTE

    nee, we gaan zondag erna lekker naar rilland een modderbadje nemen.
  7. ronnie

    31 december MAASVLAKTE

    wij zijn er toch ook niet. vrouwtje moet werken en heeft de jeep nodig. ik vind het een beetje zielig om ze 20 kilometer naar haar werk te laten lopen.
  8. ronnie

    9 december Maasvlakte

    wij komen ook! We rijden achter kleine smurf aan!
  9. ik heb mijn speakers opgeblazen in het jeepje,nu heb ik nieuwe. Maar hoe kom ik in godsnaam bij de oude? Ik krijg dat dashboard niet open.Heeft iemand een tip?
  10. ronnie

    Hoe heet uw Jeep ?

    demijne heet "Luctor et Emergo" worstel en kom boven in zijn latijns En spreekwoord van Zeeland.
  11. een boerenfox en een duitse dog,die proberen om allebei harder te blaffen dan de ander
  12. ronnie

    hoogstraten

    heeee! Wij stonden naast jullie,s'middags. Toen jullie aan de kant moesten omdat je achter een trailer stond waar je bij moest! Wij waren met een zwarte wragler,een rode wrangler en een grijze G
  13. ronnie

    hoogstraten

    Ik ben vandaag wezen rijden in hoogstraten. Met z'n drieen,prachtig weer,veel kuilen en bergen en een hoop jeeps! Is er nog ieand van hier geweest?En heeft er iemand foto's gemaakt?
  14. ronnie

    Gespot!

    gisteren op de Apow in Antwerpen 5 yj's twee cj's, een belabberd stel kan ik wel zeggen slechts 1 wrangler was om aan te zien en de twee cjs waren ook mooi.
  15. ronnie

    te koop wrangler

    ik bied mijn mooie wrangler van 87 te koop aan! Het is een 4.2 liter 6 cilinder,Apk tot maart 2008. alles nagekeken en 100 % Hij is opgehoogd,bodylift,zwaardere versnellingsbak(vier versnellingen) en tussenbak. zwarte skai kuipstoelen met driepuntsgordels. 33 banden met nieuwe chrome 10j velgen.halve deuren met opzetraampjes. Wegens aankoop van V8 vraagprijs 7000 euro. tel 06-29502355 http://img519.imageshack.us/img519/3368/april8kx1.th.jpg' alt='april8kx1.th.jpg'>
  16. mooie kleur ook! Nou nog mooi weer
  17. ronnie

    ik ben blij omdat....

    omdat ik vrijdag drie weekjes uit kan slapen!!!
  18. spare ribs met eigengebakken frites
  19. jammer dat zo'n ziek persoon dan weer zjn zin krijgt. ik hoop dat je weer snel terug komt.
  20. ronnie

    Beetje humor

    vrouwen zijn toch nuttig
  21. behoorlijk veel wind!!! Wat is de maximum windkracht voor een softtoppie? Ik steeg bijna op
  22. ronnie

    nieuw model graancirkel

    kon je de uitgang niet vinden? Of was het geen korenveld,maar wietveld?
  23. ronnie

    nieuw model graancirkel

    gezien op Bn de Stem ,een man met een terreinwagen,die stijf van de cocaine rondjes is gaan rijden in een korenveld Das weer eens wat anders als een "Normale"graan cirkel http://img260.imageshack.us/img260/7820/a1veld502733bwg9.th.jpg' alt='a1veld502733bwg9.th.jpg'>
  24. ronnie

    Gespot!

    en tegen 5 uur eentje met een cherokee, die zijn vrouwtje een weekje geleden had gekocht, die kwam vragen of het normaal is dat een jeep 1 op 5 loopt!
  25. ronnie

    Gespot!

    vanmiddag om 4 uur in dinteloord. een sjagerijnige yj-rijder,met standaard yj. Die geen zin had in een praatje omdat hij er ook niet aan kon doen dat hij met zo'n "klote-auto" naar zijn werk moest. Je hebt toch vrolijke mensen op de wereld he.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...