Spring naar bijdragen

thesaint

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over thesaint

  • Verjaardag 22/02/1967

thesaint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb dat ook gehad met een lege accu. Starten gaat ... maar motor slaat steeds af. Ik heb de auto gestart en gas bijgegeven dat de motor niet afsloeg. Een minuutje of twee de motor zo draaiend gehouden. Dat was voldoende voor de computer om weer in te leren. Succes ermee.
  2. Hey Jeepers, Ik heb onlangs een lekkage aan mijn radiateur geconstateerd. Een noodreparatie gemaakt zodat ik nog even kan rijden. Zweet alleen nog flink bij de overgang kunststof alu. De radiateur moet wel worden vervangen. Wie weet een adres waar ik er eentje (liefst nieuw) geschikt kan kopen? Ik heb een WJ model 2000
  3. Hey Jeepers, Ik ga nog eens proberen die lippen nog wat naar binnen te drukken, dat kan bij mijn radiator wel. Ik zie toch direct of het resultaat heeft of niet. Werkt dat niet dan ga ik voor een nieuwe radiateur. Adressen prijzen ??
  4. Mijn radiator lekt bij het aansluitstuk (kunststof deel). Er loopt dan water tussen het kunststof deel en het metalen deel van de radiator door. De lekkage is teveel om hier lang mee rond te rijden. - Is dit te maken of is dit niet raadzaam ? (Aanknellen aansluitpunt oid ?) - Moet ik de radiator vervangen ? - Waar kan ik het beste eentje kopen, ik heb gehoord dat er revisie bedrijven zijn ... iemand ervaringen ? Ik heb een WJ !
  5. Hallo Mede forumers, Super bedankt voor alle tips rondom mijn probleem. Ik duik een dezer dagen onder de auto en ga alles systematisch langslopen. Ik hou jullie op de hoogte.
  6. Ja de rubbers en de wiellagers zijn allemaal goed. Voor de zekerheid zal ik de rubbers nog eens nalopen.
  7. @ lumberjack Dat is zeker een goede tip ! Heb ik ook iets van een nieuwe afdichtring oid nodig ? Ik zal uitzoeken welke olie ik moet hebben dan ga ik dat snel doen.
  8. Hallo Jeepers, Ik heb sinds een paar maanden een bonkend geluid dat, zover ik het goed kan horen rechtsvoor zit. Op een hobbelige weg of een scherpe bocht naar links komt het geluid voor. Ik ben al een aantal keren naar een garage geweest, remblokken, schijven en remklauwen en homokineet (rechts) laten vervangen. Al met al een hoop geld kwijt maar het geluid is er nog steeds. Volgens de garage moet de as en diff worden vervangen door een revisie set. Dat zou me €2000 gaan kosten wat een hoop geld is ... en ben ik dan ook het geluid kwijt ? Ik zit zelf te denken dat mijn voorste diff de boosdoener is. Zou een olie verversing nog kunnen helpen ? Ik hoop op een paar suggesties. Nog een kleine aanvulling. Mijn WJ is net ingereden 225.000
  9. Hallo, Ik heb ook een 4.7 op G3, probleemloos rijden. Wel heb ik een extra smering voor de klepen laten aanbrengen. Ik heb een 95 l tank (ipv reserveband) waarmee ik tussen de 350 - 420 km kan rijden. Als je meer info wilt dan hoor ik dat wel.
  10. thesaint

    Winterbanden GC

    Hallo, Ik ben op zoek naar een setje Winterbanden met velgen voor mijn GC (Model 2000) Heb je wat liggen mail me dan even. Eelco
  11. Uiteindelijk is het probleem gevonden, mijn dank aan 87Wrangler je had het goed. De outputsensor van de bak was defect. Ik heb de auto teruggebracht naar de garage waar ik hem gekocht had. De Garage heeft de auto naar de dealer in Apeldoorn gebracht en die hebben daar een niuwe sensor ingedrukt. Ik denk dat mede dankzij de tips van 87Wrangler het probleem snel was gevonden. (Ik had voor de garage een briefje met jouw bevindingen meegegeven) Alvast hartelijk dank. Nu mijn volgende project een leuke einddemper voor mijn 4,7 V8
  12. Hoeveel sensoren zitter er op die bak ? Is het ook duideleijk welke sensor het probleem geeft ? Ik zou zeggen de output speed ondat de bak nogal grof terug schakelt.
  13. Net nog even de foutcode van mijn GC uitgelezen P 0700 Check Transmission DTC's This code indicates that the EATX (Transmission controller) has an active fault and has illuminated the MIL via a BUS message. The specific fault must be acquired from the EATX via a DRBIII tool. (Input or Output Speed Sensor failures often cause this code and are a common failure part on WJ Grand Cherokees). Oke maar nu ...
  14. Dank je voor je reply, Ik geef die garage nog een laatste kans, dan maar geen garantie bij hun hoor ... Ik geloof dan het geen onwil van de garage is maar zoals je zegt gebrek aan kennis. Het vervelende is dat ik elke keer de auto weer een paar dagen kwijt ben en ik 130 km heen en weer moet rijden. Ik woon zelf in Friesland er zal vast wel dichter in de buurt een Transmissie boer zitten. Het forum is wel een leuke bron van vermaak, er staan zeker hele goede tips op. Onlangs heb ik G3 (met klepsmeer systeem) laten inbouwen, dit bevalt erg goed.
  15. Bedankt voor je snelle reactie Wrangler 87!! De garage schijnt ook met de Jeep in Apeldoorn (bij een Jeep dealer) geweest te zijn. Het uitlezen van de computer gaf hun ook geen info werd me verteld. Als een sensor niet goed functioneert moet de computer dat toch aangeven ? Wat is de kortste klap in deze ? Jeepdealer of een specialist raadplegen ipv van de verkopende garage.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...