Spring naar bijdragen

ronman007

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.moulin-mesmin.com

ronman007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Door mijn interesse voor de Commander ben ik al Googelend hier gekomen, heb een 'draadje' geopend om jullie mening te horen en deze wordt dan na een paar dagen(?) en reacties(?) gesloten. In ieder geval voor jullie input. Wat voor mij nog een beetje onbegrijpelijk overkomt zijn de kritieken op de Commander. Oké, van iemand die in een Wrangler of CJ rijdt, kan ik het wel begrijpen. Maar van Cherokee-rijders snap ik het niet goed. Dit is toch net zo'n luxe werkpaard als de Commander? Deze karren hebben toch niets Spartaans meer? Of begrijp ik het niet goed? Ik vind de Commander een gave bak, ik heb een luxe LR TD5 ( 2001) gehad en deze is een tractor vergeleken met de Commander, de Commander is een heerlijke wegcruiser, die op het terrein ook zijn mannetje meer dan staat!
  2. Sorry, ik wilde je geen pijn doen. De Disco3 is wat onopvallender, maar wanneer je naar prestaties en techniek kijkt, geen partij natuurlijk!
  3. Ik bedoel, ik hoef er geen geld voor te lenen, maar wil wel straks vier kinderen kunnen laten studeren, dus geld om te 'verspillen' hebben we niet. Discovery3 blijft ook nog een optie.
  4. Ik heb vanavond weer een uurtje gereden met een zwarte Commander van de importeur.Helemaal niets mis mee, fijne auto. Verbruik rond 1:10, Rotterdam-Utrecht veel wind en verkeer. Ik maak het mezelf niet makkelijk, het is een luxe-probleem, maar het is er wel één! Bedankt voor jullie meedenken en suggesties!
  5. Goeie morgen Kollee, ik verwachtte al zo'n antwoord en ik begrijp het ook. Maar het is én én, nl én de bizarre afschrijving én het al forse verbruik én het privé-rijden én het grote aantal km wat ik rij én de steeds negatievere opinie over dergelijke auto's. Tegenover staat een geweldige fijne. comfortabele en veilige auto met genoeg ruimte voor onze vier kinderen. Ook is het geen geld wat ik ff heb liggen! Tweedehands zijn ze er nog niet! Écht een duivels dilemma dus.
  6. Ik heb verleden week een proefrit gemaakt in de Commander, heerlijke auto en zo'n 3.0 CRD is een heerlijke motor. Ik moet er straks eventueel lange stukken mee rijden en volgens de info van Jeep rijdt hij 1:9,3 gem.. Nou ben ik bang voor een te positieve voorstelling en dat dit verbruik vaak veel hoger is. Wie kan mij e.a. over het verbruik van de Grand Cherokee vertellen, liefst met de 3.0 CRD motor. De Jeep kost zoals ik hem wil 74.000 en wil voor dit bedrag niet het risico nemen 1:7 te gaan rijden! Ga al 'diep' zat. Had hiervoor een Disco ll ( L R)TD5, die in de automaatversie 1:10 reed. Wie kan me er wat zinnigs overzeggen en trekt me over de streep?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...