Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/22/19 in all areas

 1. 1 point
  Na 1,5 jaar is het dan eindelijk zo ver. De huidige uitlaat is op en de nieuwe 3" Kolak uitlaat gaat eindelijk gemonteerd worden. De set bestaat uit de volgende onderdelen: Doug Thorley headers, p/n THY-630Y-C Kolak 3" mandrel bent ZJ pipe Magnaflow cat, p/n 94039 Flowmaster Super 50 series demper, p/n 53057 Magnaflow 3" sierstuk, p/n 35113 Foto's van na de installatie volgen volgende week.
 2. 1 point
  lichtbeeld is ok. nog steeds APK goedkeur. zoals het hoort dus in normale koplampen.
 3. 1 point
  Eenmaal gebeten door het Jeepvirus kom je er maar moeilijk vanaf. Welkom!
 4. 1 point
  Ja, dat heb ik ook. Maar toch haal ik veel in Nederland. Heeft meer met voorraad, levertijden, service en ruime openingstijden te maken. Zulke dingen kosten nu eenmaal ook wat......
 5. 1 point
  2,5 á 3 bar is wel wat laag maar geheel normaal bij een blok met wat km op de teller. En volgens de beschrijving in de post van Kapt. Bob valt dit nog steeds binnen de norm. In mijn beleving hoef je dus geen zorgen te maken.
 6. 1 point
  De slijtage van de motor(krkslgrs) heeft ook invloed op de oliedruk.
 7. 1 point
  De oliedruk die je noemt zijn denk ik in BAR? 😳 (1 BAR = 14,5 PSi). Voor een 4.0 L6 blok staat er dit in het boekje:
 8. 1 point
  Even een update: Vandaag een dagje vrij genomen om samen met de garage aan de Jeep te werken. De oude uitlaat was er eigenlijk zo onderuit. Van de 6 bouten waarmee elk uitlaatspruitstuk vast zat braken aan beide kanten de 2 middelste af, maar met een handig tooltje van de garage en een beetje speciale kruipolie waren de achtergebleven tapeinden zo weg. Het monteren van de headers bleek achteraf minder moeilijk dan we dachten. Het leek alsof de boel niet paste. Pas nadat we al plannen hadden gemaakt hoe de linker header te verbouwen bleek dat er niets aan de hand was en dat we de boel gewoon moesten vastzetten. Gelijk ook het hitteschildje weer netjes vast gezet. Dit is waar we geeindigd zijn. Maandag wordt de rest op z'n plaats gehangen en vastgelast. Daar zijn ook nog wel een paar uitdagingen omdat de uitgang van de header lager zit dan de dwarsbalk die de versnellingsbak op z'n plaats houdt, maar daar zoeken ze wel een oplossing voor. Nu alvast een paar foto's van vandaag:
 9. 1 point
  Voor die prijs 18000,00 euro krijg je de Jeep erbij dan .


×