Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/02/20 in all areas

 1. 1 point
  Hier op kenteken van een JKU Geremd 3500 kg ongeremd 450 kg ­čś▓ max massa samenstel 5950 kg
 2. 1 point
  I tried to save money and just welded a piece of 2.25 inch exhaust pipe to the original tailpipe, which was still in good condition, when I replaced my uitlaat last week. I noticed however that the original tailpipe was not exactly round so I had to be creative in my welds; I c ut bend notches and bent the pipe to fit. I replaced my old uitlaat with a Flowmaster which was shorter than the factory muffler (therefore the short extension to the tailpipe). It doesn't solve the rusty pipe issue with the rest of the system, however. A complete replacement with RVS pipes would be best. What I did is only good if you want to save money.
 3. 1 point
  Hoi Ed, Op zolder ligt hier een setje schermverbreders wat ik gemaakt heb voor een klant van mij. Die rijdt met een Gen Right kit die inderdaad taps toe loopt. De dekking is midden boven het wiel volgens de 30mm norm, maar de afscherming van het wiel is mede door de smalle voorbumper onvoldoende volgens de steekproef controleur. Zoals gebruikelijk komen ze dan weer met het oude vrouwtje...... Als de bumper breder was geweest, was het geen punt geweest. Dus jouw keuze..... Voor de klant heb ik een beugel gemaakt die de bumper verbreed en dan naar het scherm loopt, midden boven het wiel. Iedereen blij. Succes, Siert.
 4. 1 point
  Voordeel van verplicht thuis zitten, dan doe je vrij nutteloze dingen.. De hele dag bezig geweest om "het beest" te polijsten.... k*t klus maar dan heb je ook wat! alsof ie uit de showroom komt.
 5. 1 point
  Jawel! We zijn er nog! Maar intussen 6 jaar verder (!). Ondertussen niet stil gezeten, in 2017 langzaam begonnen met opbouwen. Het meeste staat al klaar, te wachten op in- of opbouw. Allereerst het motorblok; we hebben op het oude 4.2 blok een cilinderkop van een 4.0 HO gemonteerd. Inmiddels heeft het frame een verenpakket van Rubicon Express gemonteerd gekregen (4,5 inch lift). Een heavy duty stuurhuisbevestiging. Zijn er schijfremmen op de AMC 20 gemonteerd, one-piece axles etc. etc. zie foto's! Ik probeer de komende maanden de voortgang hier te posten.
 6. 1 point
  thnx! ondertussen ook deze gevonden: 1998 FSM mentions the following alternators:* 4.0 117 amps (56005685)* 4.0 136 amps (56005686)* 5.2 117 amps (56027912)* 5.2 136 amps (56027913)* 5.9 150 amps (56041394AA)
 7. 1 point
  Oliedruk probleem opgelost. Sinds 2 weken een "check gauges" melding en een hele lage oliedruk op de meter. Balen......maar opgelost. Stekker van de zender, contactspray en opgelost. Soms is het leven simpel.
 8. 1 point
  Ziet er goed uit! Vergeet niet na de eerste keer stevig gebruiken de bouten nog even op koppel te zetten.... het wil wel eens wat bewegen. Succes, Siert.
 9. 1 point
  Netjes. ­čĹŹ. Handig dat de haak ook nog een standje hoger kan worden vastgezet. Bob
 10. 1 point
  Een simpel maar een voldoenend klusje, vandaag een nieuwe trekhaak geïnstalleerd. Voor wie geïnteresseerd is in de trekhaak; het is een GDW en deze paste verder goed. De kwaliteit was ook prima, alles recht en met goede bouten. De poedercoat had wel wat krassen van het transport en heb hem daarom eerst in de hammarlack gezet.
 11. 1 point
  Bij deze..... Wel jammer als je koppelingshuis er zo uitziet. Vast de garantie net voorbij. ­čśÁ
 12. 1 point
  Ok├ę duidelijk, Hoeveel toeren draaide je motor toen je afstelde met de vacu├╝m slang afgedopt op de carb............... Als de vacu├╝m /poort is afgesloten op de carb en slang niet op de ontsteking zit loopt de motor dan ook goed .....? Dit zou duiden dat de vacume advance de ontstekingstijdstip veel te vroeg steld, probeer eens de slang wat dicht te knijpen en kijken wat er dan gebeurt.
 13. 1 point
  De vervroeging van de ontsteking bij hoger toerental wanneer er vermogen wordt gevraagd.
 14. 1 point
  Een kale 4.0 motor van een Yj 1993 te koop met 125K op de teller. Lekte geen olie! Komt uit een sloper. De motor draaide, starte vlot, maar heeft een lage oliedruk bij warme motor. Prijs 195 Euro.
 15. 1 point
  Inderdaad ook een goed en simpel idee. Ik heb nu in the USA een zogenaamd Noid Light besteld. Dat is een led met een passende voet voor de injectorkabel. Zo kan je de hoeveelheid stroom zien en daarmee de ECUwerking controleren. Dit kan je dus niet doen met een normale lamp! Een normale lamp(12Volt) trekt te veel ampere en je ECU gaat dan kapot.


├Ś
├Ś
 • Create New...